Емисии

Естрада + – естраден магазин кој се емитува секој работен ден со почеток во 17:15 часот и  репризно во 21:40 часот и 12:30 часот.

Документарен серијал за модернизација на земјоделството.

Емитување: Секоја Недела во 20:00 часот и реприза Понеделник 17:25 часот и Среда 13:10 часот.

Наша сцена – емисија посветена на Македонската естрада.

Емитување: секоја Сабота со почеток во 21:10 часот и репризно – Недела 17:10 часот;Понеделник 13:10 часот и Четврток 13:10 часот

top-5

 

Забавна музичка емисија од сопствена продукција во која  гласовите на гледачите креираат листа од 5 најдобри музички видео записи од македонската сцена.

Гласањето е отворено 24/7 на www.tvset.com.mk како и на нашата Фејсбук фан страница. Најдобрите 5 музички видео записи за претходната надела можете да погледнете секоја Сабота во 17.00 часот и репризно секој Понеделник,  Среда и  Петок во 8:00 часот наутро.

За гласањето да биде се понеизвесно, секоја недела се додаваат 3 нови предлози на листата по избор на гледачите.

vo svetot na decata

Емисија за деца
Секој работен ден од Понеделник до Петок со почеток во 19:10 часот.

urban stil

Секојa Среда во 17:10 часот и реприза во Четврток 16:10 часот.

list
Bet of the list (Најдобриот од листата) топ листа на најслушаните македонски народни песни.
Секоја недела во 21 часот и реприза Понеделник во 07 часот
YouTube Preview Image

novo
Забавна емисија, посветена на Македонската естрада.
Се емитува секој понеделник во 20:10 и реприза во вторник и сабота во 16:10 часот.
YouTube Preview Image