Серии

Тројца пријатели, Алекс, Матео и Пјер, веќе десет години имаат обичај да го минуваат летниот одмор на островот Ре во потрага по нови девојки. Оваа година две братучетки, Дефине и Синтија го привлекуваат вниманието на трите момчиња.

Заплеткани, но романтични љубовни авантури ќе го направат ова лето посебно и вредно за паметење.

Емитување: Секој работен ден со почеток во 21:10 часот и реприза 12:10 часот и 18:20 часот.