Топ 5 на најдобрите

top-5

 

Забавна музичка емисија од сопствена продукција во која  гласовите на гледачите креираат листа од 5 најдобри музички видео записи од македонската сцена.

Гласањето е отворено 24/7 на www.tvset.com.mk како и на нашата Фејсбук фан страница. Најдобрите 5 музички видео записи за претходната надела можете да погледнете секоја Сабота во 17.00 часот и репризно секој Понеделник,  Среда и  Петок во 8:00 часот наутро.

За гласањето да биде се понеизвесно, секоја недела се додаваат 3 нови предлози на листата по избор на гледачите.

Оставете Коментари