Наша сцена

Наша сцена – емисија посветена на Македонската естрада.

Емитување: секоја Сабота со почеток во 21:10 часот и репризно – Недела 17:10 часот;Понеделник 13:10 часот и Четврток 13:10 часот

Коментарите се затворени.