Ди Каприо ја фати најдобрата „риба“ досега

Младата манекенка Џулијeта Перкинс во поседно време светските медиуми ја поврзуваат со актерот Леонардо Ди Каприо.

Најпосакуваниот маж во Холивуд, актеро Леонардо Ди Каприо пред година дена раскина со својата долгодишна девојка Нина Ардал.
Од тогаш повеќе пати е виден во друштво на повеќе жени, а медиумите тврдат дека манекенката Џулиjета Перкинс би можела да биде неговата избраница.Како што се наведува, сомнеж било нивното интезивно дружење.

Инаку, Џулијета е успешна во светот на манекенството, а несомнено е дека дружењето со познатиот актер ќе и допринесе за нејзината слава

Коментарите се затворени.