Индијката Мануши Чилар е новата „Мис на светот“

На 67 по ред избор за „Мис на свет“ победата ја однела Индијката, Мануши Чилар, и на својата земја и ја донела шестата титула на најубава девојка во светот. Преубавата Индијка ја освоила шестата титула за својата земја, а ист број победи на изборите за „Мис на светот“ има и Венецуела.Ви благодарам на непрекинатата љубов, поддршка и молитви, навела новата „Мис на светот“ на социјалната мреж Твитер.

Коментарите се затворени.