Кога ја запознав му кажав на пријателот дека поубава жена немам видено

Беше една од најубавите белграѓанки и му кажав на пријателот дека никогаш не сум видел поубава жена – изјавил пејачот.

Кралот на народната музика вели дека поради срамежливоста и повеченоста морал да бара помош од пријателите за Гоца да го забележи.

Станува збор за Шабан Шаулиќ и неговата сопруга.Мојата сопруга и јас се забавувавме многу кратко, веднаш ја запросив. Иако и тоа не знаев да го прашам како што треба. Реков „Дали би останала со мене“? За среќа, таа сфати што прашувам. Ми беше срам да ѝ кажам – изјавил Шабан.

Коментарите се затворени.