Промоција на книга “Совршениот странец” од Ивана Наскова

По повод СВЕТСКИОТ ДЕН НА МАЈЧИНИОТ ЈАЗИК 21 февруари, на ден 21.02.2018 год.(среда) , во Градската библиотека се одржа промоција на книгата „СОВРШЕНИОТ СТРАНЕЦ“ од нашата сограѓанка ИВАНА НАСКОВА.

Коментарите се затворени.