Одложено продолжението на 35-тата седница

Триесет и петтата седница нема да се одржи денеска, соопштија од собраниската служба за информирање.Триесет и петтата седница на Собранието на Република Македонија нема да се одржи денеска, соопштија од собраниската служба за информирање.

Посочуваат дека за продолжението на оваа седница дополнително ќе информираат.

Коментарите се затворени.