04.06.2018 година (понеделник) РЕПРИЗА НА ТЕАТАРСКАТА ПРЕТСТАВА „ЗЕТ ЗА КРИСТИНА“ – почеток 20:00 часот во кино сала при Домот на културата, влез:50,00 ден. – ПОВЕЛЕТЕ-

Коментарите се затворени.