Канческа Милевска: Владата ги прифати нашите амандмани

Предлозите на Независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ и на Коалицијата „За подобра Македонија“ Владата ќе ги вгради во нацрт-текстот на амандманите што денеска треба да ги достави до Собранието. Координаторката на пратеничката група Елизабета Канческа Милевска на прес-конференција соопшти дека се известени од Владата дека нивните предлози се прифатени.

Коментарите се затворени.